Great Opportunity! Support Team

2020 is net begonnen en wellicht denken jullie erover om niet weer eenzelfde jaar te hebben maar om nu eens echt wilde ideeen werkelijkheid te laten worden. Misschien is ons aanbod iets wat bij jullie past? Vanaf januari 2021 zijn wij namelijk op zoek naar Support Teams. 

Zijn jullie een enthousiast, gepassioneerd, hecht en bevlogen team van twee personen met een hele lading pragmatisme en een liefde voor de Zuid Afrikaanse Bush? Jullie hebben al het een en ander meegemaakt samen, zijn wereldwijs en zijn niet snel uit het veld geslagen. Hebben jullie zin om in 2021 en/of in 2022 iets heel anders te doen? Wellicht is het dan een idee om even verder te lezen of dit bericht te delen met degenen waarvan je denkt dat zij deze mogelijkheid niet mogen missen.

Voor onze lodge in het noorden van Zuid Afrika zijn we op zoek naar een Support Team. De primaire verantwoordelijkheid bestaat uit twee delen: gasten en onderhoud. Naast deze unieke, 'once in a lfie time experience', bestaat onze tegen prestatie uit een intensief opleidingstraject, huisvesting en eten. Daarnaast het gebruik van alle faciliteiten en een berg vrije tijd in een van de meest ongerepte en onontdekte gebieden in de Zuid Afrikaanse bush. En natuurlijk een warm welkom in onze Ama Amanzi Family.

Voor een gedetailleerde omschrijving stuur je ons een email  info@ama-amanzi.com.

We kunnen niet wachten op jullie reactie!

 

Met warme groet uit de bush,

Issabella Kerklaan

(managing director/owner)

www.facebook.com/amaamanzi